X-Sai
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

*Naruto RPG Game*

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Salut!
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 9:31 pm Scris de Madara Uchica

» Aici va puteti inscrie in clanuri
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:45 pm Scris de Madara Uchica

» vreau sa ma antrenez
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 2:13 am Scris de Madara Uchica

» Uchica Madara
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 2:12 am Scris de Madara Uchica

» Aici faceti misiuni
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:56 am Scris de Madara Uchica

» personajul meu
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:12 am Scris de Madara Uchica

» Personaj preferat
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:08 am Scris de Madara Uchica

» Ce parere ati avut despre anul asta?
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeSam Dec 13, 2008 2:47 pm Scris de mary_chan

» Ce profesori nu suportati?
Principalele reguli Rpg Icon_minitimeSam Dec 13, 2008 2:43 pm Scris de mary_chan

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Parteneri
Photobucket

Principalele reguli Rpg

In jos 
AutorMesaj
grand_itachi_worlord

grand_itachi_worlord

Data de înscriere : 03/09/2008

Ninja arhive
Sat: Sunahakure
Numele: Itachi
Rang ninja: Kazekage

Principalele reguli Rpg Empty
MesajSubiect: Principalele reguli Rpg   Principalele reguli Rpg Icon_minitimeJoi Sept 04, 2008 12:35 pm

Am creat aceasca sectiune special pentru toti fanii Naruto.Este exact ca un joc,iti inregistrezi un personaj, evoluezi odata cu satul din care faci parte, inveti jutsuri, te antrenezi te lupti, etc...
Dar exista si unele reguli ale acestei sectiuni:
1) Nu aveti voie sa postati decat in satul voastru si numai daca aveti personaj inregistrat
2)pentru a asigura ca ambele sate sunt populate am hotarat sa pun aceasta regula.Va rog nu va inscrietei doar intr-un singur sat, dak sunt 5 membri intr-un sat iar in celalalt mai putin de 5 voi bloca inregistrare in satul foasrte populat pana ce vor fi un numar egal de personaje in ambele sate.
3) Nu aveti voie sa schimbati satele,uitati-va atent la avantajele fiecarui sat, la jutsurile specifice, pentru ca o data ce v-ati ales satul nu va mai puteti razgandi
Sus In jos

Principalele reguli Rpg
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» Reguli

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
X-Sai :: Reguli RPG :: Regulile RPG-
Mergi direct la: