Miss Lullaby
Mesaje : 8 Data de înscriere : 04/10/2008 Localizare : where streets have no name.[namely Bucharest]..
Ninja arhive Sat: Numele: Rang ninja:
| Subiect: Hello Sam Oct 04, 2008 8:09 pm | |
| Buna la toti ma cheama Alexandra,am 13 ani..sunt inalta..sunt in zodia varsator si imi plac pisicile=^..^= Sper sa imi fac multi prieteni si daca aveti intrebari va ascult
Ultima editare efectuata de catre Michiyo-chan in Joi Oct 30, 2008 10:29 am, editata de 1 ori | |
|
Uchiha Yukiri Admin
Mesaje : 131 Data de înscriere : 13/08/2008 Varsta : 31 Localizare : Konoha
Ninja arhive Sat: Konohagakure Numele: Tsunade Rang ninja: Hokage
| Subiect: Re: Hello Mier Oct 08, 2008 6:28 pm | |
| helllo ^_^ Ma bucur sa te cunosc Sper sa te distrezi si sa iti faci multi prieteni ) Happy Posting and No Spam | |
|
Kanon no Rose
Mesaje : 21 Data de înscriere : 06/09/2008 Localizare : As soon as you find me.....you can tell me.......
Ninja arhive Sat: Sanogakure Numele: Black Rose(Konan) Rang ninja: Academi ninja
| Subiect: Re: Hello Vin Oct 10, 2008 7:36 pm | |
| Hey there^^.....nice to meet ya....^^ I'm Kanon....^^..... Anyway...happy fun and have posting...and cya around^^ | |
|
Uchiha Yukiri Admin
Mesaje : 131 Data de înscriere : 13/08/2008 Varsta : 31 Localizare : Konoha
Ninja arhive Sat: Konohagakure Numele: Tsunade Rang ninja: Hokage
| Subiect: Re: Hello Lun Oct 20, 2008 2:06 pm | |
| ............everything that I want is to watch a star that I looked like her and him.......... ............to touch a blade of grass that I know that he reached................. ..........................and then............................ .............and both of them die one by one................ | |
|
XxHina- chanxX
Ninja arhive Sat: Sunagakure Numele: Hinata Hyuuga Rang ninja: Academi ninja
| Subiect: Re: Hello Vin Noi 28, 2008 10:46 pm | |
| Hey there^^ Bine ai venit pe forum...sper sa te distrezi si sa-ti faci noi prieteni^^ | |
|