X-Sai
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

*Naruto RPG Game*

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata
Ultimele subiecte
» Salut!
Sharingan Icon_minitimeJoi Aug 19, 2010 9:31 pm Scris de Madara Uchica

» Aici va puteti inscrie in clanuri
Sharingan Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:45 pm Scris de Madara Uchica

» vreau sa ma antrenez
Sharingan Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 2:13 am Scris de Madara Uchica

» Uchica Madara
Sharingan Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 2:12 am Scris de Madara Uchica

» Aici faceti misiuni
Sharingan Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:56 am Scris de Madara Uchica

» personajul meu
Sharingan Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:12 am Scris de Madara Uchica

» Personaj preferat
Sharingan Icon_minitimeMier Aug 18, 2010 12:08 am Scris de Madara Uchica

» Ce parere ati avut despre anul asta?
Sharingan Icon_minitimeSam Dec 13, 2008 2:47 pm Scris de mary_chan

» Ce profesori nu suportati?
Sharingan Icon_minitimeSam Dec 13, 2008 2:43 pm Scris de mary_chan

Navigare
 Portal
 Index
 Membri
 FAQ
 Cautare
Parteneri
Photobucket

Sharingan

In jos 
AutorMesaj
grand_itachi_worlord

grand_itachi_worlord

Data de înscriere : 03/09/2008

Ninja arhive
Sat: Sunahakure
Numele: Itachi
Rang ninja: Kazekage

Sharingan Empty
MesajSubiect: Sharingan   Sharingan Icon_minitimeVin Sept 05, 2008 5:49 pm

Pentru a invata formele sharinganului trebuie sa fiti in clanul Uchiha.....Daca doriti sa in vatati unul din sharinganuri postati la Chechegenkai.....acest topic se afla mai sus.

Sgaringan lv1: Cu acest sharingan poti copia un jutsu a adversarului de ranc D pe care o puteti folosi oricand in acel meci.
pret:150
cheacra:50

Sharingan lv 2: Cu acest sharingan poti copia un jutsu a adversarului de ranc A pe care o puteti folosi oricand in acel meci. trebuie sa stiti Sharingan lv 1 pentru a pute invata acesc Sharingan.
pret:150
cheacra:70
Sharingan lv 3:Cu acest sharingan poti copia un jutsu a adversarului de ranc S pe care o puteti folosi oricand in acel meci. trebuie sa stiti Sharingan lv 2 pentru a pute invata acesc Sharingan.

Sharingan Copy:Cu acest sharingan puteti copia un jutsu indiferent de rancul lui,si timp de 3 ture orice jutsu folosit pe tine este intors impotriva inamicului.trebuie sa stiti Sharingan lv3 pentru a pute invata acesc Sharingan.
pret:300
Cheacra 90

Kakashi Mangekyou:Evolutia la Sharingan Copy, cu acest Sharingan puteti copia orice jutsu al adversarului,doar ca damegiul creste cu 50%,si in momentul folosit adversarul pierse 100 puncte de viata si 150 cheacra.trebuie sa stiti Sharingan Copy pentru a pute invata acesc Sharingan.
pret:700
cheacra:600
Itachi Mangekyou:Sharinganul special al lui Itachi,Acest sharingan poate fi folosit doar o data....creste atacul cu +100% permanent la orice jutsu, defence +50 % permanent ,inamicul primeste stun 5 ture, acest sharingan nu ppoate fi blocat sau reintors deacat de Raikigan.Necesita Sharingan lv 3 pentru a putea fi invatat
pret:1300
cheacra:1200

Eternal sharingan:Cel mai puternic Sharingan. Necesita cunoasterea tuturor Sharinganurilor existente, mai putin Raikigan, Atacul creste cu +250%, defence + 250% viata creste cu 3000 toate jutsurile nu mai necesita cheacra , toate schemele adversarului sunt intoarse impotriva lui permanent,nu poate fi intoarsa nici de Raikigan.
pret 5000
cheacra:5000

Raikigan: Acest Sharingan poate intoarce orice atac impotriva adversarului amplificat de 10 ori timp de 5 ture inclusiv tura cand il folosesti, a doua oara de 20 ori si a treia oara de 50 ori.........acest Rasengan poate fi folosit doar de 3 ori.Pentru a invata trebuie sa stii Sharingan lv 3 si inca 2 la alegere
pret 5000
Cheacra 3500
Sus In jos

Sharingan
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
X-Sai :: Clanuri-
Mergi direct la: